naar open podium

Deke Dickerson & The Ecco-Fonics (USA) 

Deke Dickerson & The Ecco-Fonics (USA)
Naam:
Deke Dickerson & The Ecco-Fonics (USA)
Wanneer:
Do 11 July 2013
Aanvang:
21.30
Zaal open:
19.00
Waar:
The Rambler - Eindhoven
Genre:
Rockabilly
Entree:
€10,-

Beschrijving

 

Deke Dickerson opgegroeid in Columbia, Missouri en in 1991 verhuisd naar Los Angeles is al sinds jaar en dag een van de bekendste en betere artiesten uit de scene.Met recht mag hij een “meester” gitarist worden genoemd. Deke speelde in diverse eigen bands zoals the Dave & Deke Combo, Go-Nuts en Untamed Youth en natuurlijk samen met zijn eigen begeleidingsband The Ecco-Fonics. Met hun maar ook met vele andere bekende artiesten en bands heeft hij een indrukwekkende discografie,  Deke maakte vele tientallen singels, lp’s en cd’s waarvan de meeste songs zelf geschreven!

Met Deke Dickerson & The Ecco-Fonics speelt hij zoals altijd een mix van Rockabilly en uptempo Hillbilly, Honky Tonk, Western Swing en Rock ’n Roll.

Zijn optredens zijn powerfull vol show en energie en een lust en must om te zien en horen!!!
www.dekedickerson.com
www.myspace.com/dekedickerson
www.reverbnation.com/dekedickerson
www.facebook.com/deke.dickerson

 

 

 

 

 

CD PRESENTATIE NIEUWE CD “ THE RETURN OFF”

The Taildraggers is een bekende en bij vele populaire Rockabillyband opgericht in 2001. Na een korte afwezigheid zijn ze weer terug van weg geweest en zal het repertoire ipv voornamelijk western swing weer hoofdzakelijk uit Rockabilly bestaan met daarnaast wat hillbilly en swing. In de loop der jaren heeft de band al vele podia in binnen en buitenland plat gespeeld in diverse bezettingen. De enige overgeblevene die vanaf de begin periode bij The Taildraggers heeft gezeten is Pascal Snijders tevens oprichter en lead vocalist met een prachtig stemgeluid met Elvis invloeden, aangevuld met prima ervaren muzikanten van oa King Size trio en Stacy Cats. De band maakte 2 goede cd’s te weten Hot Rod Suit en I don’t sound like nobody welke overal uitstekende recencies kregen, en de nieuwe cd The return off....was als mini cd reeds verkrijgbaar als voorproefje op het nieuwe te verschijnen album. The Taildraggers brengen de pure fifties Rockabilly weer tot leven en zijn nu live te zien op het podium van The Rambler! Ze presnteren hun gloednieuwe CD “The Return off”

Bezetting: Pascal Snijders: leadvocals/rhythm guitar, Marco Groeneveld: drums, Tiny Lathouwers: guitar/vocals, Peter Bullfiddle: doublebass/vocals

www.thetaildraggers.nl

www.myspace.com/taildraggersrockabilly

 

 

 

 

 

 

 

Terug