naar open podium

The Tonomats ft. Surfer Joe + Los Venturas 

The Tonomats ft. Surfer Joe + Los Venturas
Naam:
The Tonomats ft. Surfer Joe + Los Venturas
Wanneer:
Do 1 Augustus 2013
Aanvang:
21.00
Zaal open:
19.00
Waar:
The Rambler - Eindhoven
Genre:
Surf
Entree:
€5,-

Beschrijving

The Tonomats ft. Surfer Joe
Surf, indorock, beat, rock & roll, country, blues, mambo, gitaargeweld, reverbattack en vintage sound!! Het zijn zo maar een paar termen die je kunt koppelen aan The Tonomats. Die overigens zijn naam dankt aan de Tonomat Jukebox waar de broers Sander en Merijn Bus (lead gitaar en bas) naast zijn opgegroeid. De instrumentale band brengt klassiekers uit de jaren ’50 en ’60 aangevuld met de energiebom Fox op slaggitaar en ‘heavy’ Karel op de drums.
Los Venturas
Los Venturas brengen een warme, gevarieerde, krachtige en dansbare instrumentale set. Dit alles met slechts één doel: er een memorabel feest van maken. Gebaseerd op de Californische 60’s surf klanken maar met vele invloeden uit reggae, ska, rock en soul brengen ze een eigen interpretatie van hoe avontuur en plezier moet klinken. Al meer dan 10 jaar staan ze op podia en tourden doorheen Europa en Californië.
DJ Lorenzo 

Surfer Joe heet achter de draaitafels DJ Lorenzo. Deze DJ heeft waarschijnlijk één van de grootste vinyl en cd collectie wat betreft surfmuziek. De 60’s sound met zeldzame en obscure nummer van onbekende band maar ook de zonnige California sound van de Beach Boys komen vanavond voorbij.

 

Terug